Προμηθευτές – Πελάτες

Προμηθευτές

agriculture-77RHKKA

Η εταιρεία έχει δημιουργήσεις ένα δίκτυο 1.200 συνεργαζόμενων προμηθευτών με τους οποίους αναπτύσσει σταδιακά ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας προϊόντων σε συνεργασία με πιστοποιημένους γεωπόνους και χημικούς
και τη χρήση των πλέον εξελιγμένων μεθόδων.

Σε όλο αυτό το φάσμα βασική προτεραιότητα είναι να διασφαλίζεται με συνέπεια η ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας για τον τελικό καταναλωτή.

Οι προμηθευτές μας επεκτείνονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και επιλέγονται με βασικό κριτήριο τα εχέγγυα για την ασφαλή και ποιοτική προμήθεια των πρώτων υλών και των πρωτογενών προϊόντων.

Πελάτες

Η εταιρεία διαθέτει δίκτυο πωλήσεων τόσο στην Ελλάδα έχοντας ευρύ πελατολόγιο πανελλαδικά ενώ για το 2020 έχει προγραμματιστεί η συνεργασία με τις μεγαλύτερες αλυσίδες super market στην Ελλάδα όπως LYDL , ΜΥ ΜΑΡΚΕΤ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, THE MART .

Παράλληλα έχει εδραιωθεί στην εξαγωγική αγορά των αγροτικών προϊόντων τόσο στις ευρωπαϊκές όσο και τις ασιατικές χώρες έχοντας συνεργασίες με διεθνείς εταιρείες κύρους σε ένα ευρύ πλαίσιο γεωγραφικής κατανομής:

  • ΕΥΡΩΠΗ (ΙΤΑΛΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑ
    ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ ΜΟΝΤΕΝΕΓΚΡΟ
    ΚΟΣΟΒΟ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΒΟΣΝΙΑ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ)
  • ΑΣΙΑ (QATAR ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΝΔΙΑ DUBAI
agriculture-77RHKKA