Ακτινίδια

Ακτινίδια

Ευεργετικές ιδιότητες

Τα ακτινίδια περιέχουν υψηλά επίπεδα θρεπτικών συστατικών που συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης C και των αντιοξειδωτικών. Οι ερευνητικές μελέτες υποδεικνύουν ότι το ακτινίδιο μπορεί να υποστηρίξει το ανοσοποιητικό σύστημα και, πιθανότατα, να μειώσει τη συχνότητα και τη σοβαρότητα των κρυολογημάτων Στην πραγματικότητα, τα ακτινίδια περιέχουν περίπου το 230% της ημερήσιας συνιστώμενης δόσης βιταμίνης C!

Τόσο με τη φλούδα όσο και με τον καρπό του, το ακτινίδιο περιέχει υψηλές ποσότητες διαιτητικών ινών. Ενδεικτικό αποτελεί το γεγονός πως το ακτινίδιο για τη δυσκοιλιότητα χρησιμοποιείται ως φυσικό «φάρμακο». Επιπλέον, οι φυτικές ίνες του ακτινιδίου μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της ποικιλίας διαφόρων γαστρεντερικών προβλημάτων και δυσφορίαςΣτην πραγματικότητα, τα ακτινίδια περιέχουν περίπου το 230% της ημερήσιας συνιστώμενης δόσης βιταμίνης C!

Εξαιτίας των αντιοξειδωτικών της ιδιοτήτων και του ρόλου της στην παραγωγή κολλαγόνου, η βιταμίνη C μπορεί να έχει ιδιαίτερα θετικές επιδράσεις σε πολλούς τομείς της υγείας, συμπεριλαμβανομένης της υγείας του δέρματος. Παράλληλα, η βιταμίνη C που περιέχεται στο ακτινίδιο μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ελαστικότητας, της επιδερμίδας και της υφής του δέρματος

Περίοδος διαθεσιμότητας

ΠοικιλίεςAugSepOctNovDecJanFebMarAprMayJun
Summer ✔️✔️
Soreli✔️✔️
Hayward✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️
Tsechelidis✔️✔️✔️✔️
Green Light✔️✔️✔️✔️
Klonos 8✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️
Tuscia✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️✔️

Συσκευασία – Τυποποίηση

ΣυσκευασίαΚαθαρό ΒάροςΔιαστάσεις
Χαρτοτελάρο (χυμα)
10kg40x30x20
Χαρτοτελάρο (χυμα)
7kg40x30x16
Χαρτοτελάρο (μονόσειρο)
3kg50x30x6
Χαρτοτελάρο (10 κουπάκια 1kg)
10x1kg60x40x14
Χαρτοτελάρο (10 κουπάκια 0,5kg)10x0.5kg60x40x9